Over ons

 

Ons bedrijf is gevestigd in het industrieterrein Pluim in Zwevegem (West-Vlaanderen).
We helpen jou graag verder met onderstaande diensten:

 

Depannage

 

Wij hebben alles in huis om je te helpen en doen dat zo veilig en zo snel mogelijk. Een mobiele werkplaats kan de nodige herstellingen of aanpassingen ter plaatse uitvoeren.

Het juiste materiaal laat ons toe efficiënt elke sleep- of bergingsopdracht aan te pakken. Eventueel voorzien we je van vervangende transportmogelijkheden en onze ervaren dispatching staat je graag bij met advies en begeleiding tijdens het hele proces.
Met dank aan ons internationaal netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners kunnen we in de hele Benelux en zelfs Europa vlot tussenbeide komen. Schadeherstelling en berging behoren tot de mogelijkheden en we nemen indien nodig ook de financiële en praktische dossierafhandeling nadien in handen.

U kan bij ons terecht voor depannage van:

 

Transport & logistiek

 

Wij zijn gespecialiseerd in machinetransport, machine verplaatsingen, opslag, douanefaciliteiten.

Wat bieden wij jou:

 

Kraanwerken

 

Onze moderne vrachtwagens met autolaadkraan zijn uitgerust om in een grote verscheidenheid van situaties te werken en zijn inzetbaar per type: modulaire constructies, bureelketens, silo's, bekistingspanelen, raambokken, zwembaden, ..Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie