PLAT - UITZONDERLIJK TRANSPORT

Transport & logistiek > PLAT - UITZONDERLIJK TRANSPORT >

Plat - Uitzonderlijk vervoer

Expert in transport en logistiek

Een breed gamma aan diepladers, platte wagens, uitschuifbare opleggers en begeleidingsvoertuigen worden ingeschakeld voor allerhande (niet-) alledaagse transporten van machines, torenkranen, gebinten, bruggen, prefab-elementen en andere ondeelbare onderdelen. Dankzij het uitgebreide assortiment en de verschillende combinatiemogelijkheden die daarmee gepaard gaan, kan Demunster altijd het meest geschikte transportmiddel aanbieden in functie van de lading die getransporteerd moet worden.

Schakelt u Demunster in voor uw transport? Dan mag u gerust zijn van een allesomvattende service: we beperken ons niet alleen tot een vlekkeloos vervoer naar uw nationale of internationale bestemming. U rekent ook voor advies, vergunningen, opslag en modificatie op onze expertise. Onze specialiteit: vervoer van goederen met uitzonderlijke afmetingen. Dat doen we met kennis van zaken en oog voor detail. Zo vertrouwt u de moeilijkste klussen probleemloos aan onze transportspecialisten toe. 

Meer dan alleen transport
Demunster geeft uw lading onderdak als hij nog niet op zijn eindbestemming terecht kan. Maar we doen méér dan de opslag van uw goederen. U steunt ook op onze vakkennis om ze ondertussen aan te passen, na te kijken of te reinigen.

Wenst u een prijsofferte te ontvangen?
Contacteer ons:
move@demunster.be
056 25 89 25Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie