WIE ZIJN WE

Depannage > WIE ZIJN WE >
 

DEPANNAGE  DEMUNSTER is een modern en dynamisch bergingsbedrijf, actief sinds 1989. We houden ons uitsluitend bezig met het bergen en transporteren van personenwagens, vrachtwagens, touringcars en getrokken materieel. Het gehele jaar, 24 uur per dag, staan wij paraat voor een optimale dienstverlening.


Betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid staan voorop, een bergingsbedrijf met een duidelijke identiteit, jarenlange ervaring en gedegen kennis van de bergingsbranche zowel in het binnen- als buitenland.


U kunt rekenen op onze professionele aanpak en herstellen zo efficiënt mogelijk uw mobiliteit. 

Wij beschikken  over een uitgebalanceerde vloot takelvoertuigen. Voor elke interventie is er aangepast materiaal.


Depannage  Demunster werkt  zowel voor privépersonen als merkverdelers uit de regio. We zijn een gewaardeerd partner van servicediensten zoals bijstandsbedrijven, verzekeraars,  transportbedrijven en voor federale als lokale politiediensten.


Depannage  Demunster sleept volledige combinaties af over heel Europa.

Wij zijn uitermate strategisch gelegen in het industrieterrein Pluim in Zwevegem. Het is een perfecte uitvalbasis voor zowel het stedelijke als de verbindingswegen E17 - R8-E403. Hierdoor worden aanrijtijden tot een minimum herleid. TAKELHULP NODIG?
BEL ONS +32 56/25 89 25 EN WIJ LOSSEN HET PROBLEEM VOOR U OP!

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie